DA EN

Biludlejning på Færøerne

En af de bedste måder at opleve Færøerne på, er ved at benytte sig af det særdeles veludbyggede vejnet, og tage turen rundt på øerne i en bil.

Omkring 80% af øerne er forbundet med broer eller tunneler, så det er ganske nemt at komme fra den ene af landet til den anden - på ganske kort tid. Vejene er rigtig godt vedligeholdt, og de giver efterhånden mulighed for at komme ud til mange interessante steder, som tidligere var nærmest umuligt at besøge.

Man kan enten tage sin egen bil med færgen fra Hirtshals eller vælge at leje en bil hos en af de mange biludlejningsfirmaer der findes på Færøerne. Niveauet på biler og service er generelt højt, men det kan være en stor fordel at få fat i en lejebil allerede i lufthavnen - da der kun er ca. 45 min. kørsel fra Vágar lufthavn til hovedstaden, Tórshavn.

Make Travel har sit eget biludlejningsfirma, Faroe Cars, og vores lejebiler bliver udleveret af lufthavnens informationskontor i selve ankomsthallen. Her kan I nemt arrangere leje af en bil fra den første dag i er på Færøerne. Alle bilerne hos Faroe Cars er nye og med lave kilometertal. Så det er bare at sætte sig ind i bilen og nyde turen gennem det færøske landskab.

Pakkerejser med lejet bil

Make Travel tilbyder flere pakkerejser, hvor - der udover fly og overnatning - også indgår en lejet bil til en ekstra fordelagtig pris.

Du kan se pakkerejserne her:
8 dage med lejebil på Færøerne


Biludlejning på Færøerne

Kontakt Faroe Cars på tlf. +298 23 21 03 (FO) og +45 2777 1234 (DK) og spørg efter Kent – så hjælper vi jer med at finde den rigtige bil eller skriv en email til: info@faroecars.fo.

Faroe Cars

Læs mere om biludlejning på Færøerne 

Færøerne består af 18 øer og der bor 52.122 indbyggere. Bliv klogere på Færøerne

Læs mere

Seværdigheder er der mange af på Færøerne. Her får du et lille indblik i de mange muligheder.

Læs mere

Alle vores pakkerejser inkluderer flyrejser - og vi flyver med Atlantic Airways eller SAS

Læs mere

Vi arrangerer både individuelle og grupperejser til Færøerne.

Læs mere

Færøerne første gang - med guide. 8 dage inkl. fly, hotel og 3 udflugter. Pris pr. person fra kr. 13.695,-

Læs mere

Weekend på vores fantastiske øer. 3 dage inkl. fly og hotel. Pris pr. person fra kr. 2.295,-

Læs mere