DA EN

Ferie på Færøerne

Færøerne har historisk ikke været et oplagt feriemål for danskere (og andre nationaliteter). Det ligger langt ude i Nordatlanten, og det har tidligere været en smule besværligt at nå frem til.

I dag er det dog helt anderledes, nemt og behageligt. Med Færøernes eget flyselskab, Atlantic Airways, tager det kun omkring 2 timer at nå frem til øerne fra Danmark (Kastrup eller Billund) – og med færgeselskabet, Smyril Line, tager det omkring 36 timer med skibet, Norrøna.

Standarden hos selskaberne lever selvfølgelig helt op til alle moderne krav og ønsker – og kan uanset om man vælger at lade sig transportere med fly eller færge, være en positiv del af rejsen til de fantastiske Færøerne.

Den bedste måde at komme rundt og opleve Færøerne på, er utvivlsomt med bil – hvad enten du medbringer din egen bil på færgen eller vælger at leje en bil. Vejene på Færøerne er rigtig fine og de fleste af øerne er i dag forbundet med broer eller tunneler. Det gør det muligt at besøge de fleste af vores fantastiske bygder, og dermed opleve de mange kontraster, der findes i vores lille land.

Ferie på Færøerne på andre måder?

Du kan selvfølgelig også vælge at holde din ferie på Færøerne med rygsæk, campingvogn eller på cykel – har du spørgsmål eller ønsker du at Make Travel sammensætter en speciel pakke, så kontakter du blot Maria eller Kent på tlf. +298 23 21 00 (FO) og +45 2777 1234 (DK) eller på mail make@make.fo. Sammen finder vi helt sikkert ud af sammensætte din næste rejse til Færøerne.

Mere info om Færøerne

Læs mere om Færøerne her

Seværdigheder

Se hvilke seværdigheder du kan opleve på din ferie på Færøerne

Pakkerejser

Se oversigt over vores pakkerejser til Færøerne 

Færøerne består af 18 øer og der bor 52.122 indbyggere. Bliv klogere på Færøerne

Læs mere

Seværdigheder er der mange af på Færøerne. Her får du et lille indblik i de mange muligheder.

Læs mere

Alle vores pakkerejser inkluderer flyrejser - og vi flyver med Atlantic Airways eller SAS

Læs mere

Vi arrangerer både individuelle og grupperejser til Færøerne.

Læs mere

Færøerne første gang - med guide. 8 dage inkl. fly, hotel og 3 udflugter. Pris pr. person fra kr. 13.695,-

Læs mere

Weekend på vores fantastiske øer. 3 dage inkl. fly og hotel. Pris pr. person fra kr. 2.295,-

Læs mere