DA EN

Fly til Færøerne

Rejsen til vores fantastiske 18 øer kan foregå med enten skib eller med fly. Flyveturen fra Danmark varer omkring 2 timer, og der rejses med det færøske flyselskab Atlantic Airways i én af deres 2 stk. Airbus A319 og 1 stk. A320. Det er helt nye og komfortable fly, som tager 168/144 passagerer. Man kan flyve til Færøerne fra enten lufthavnene i Kastrup eller Billund, og der flyves typisk flere gange om dagen.

Flyselskabet, Atlantic Airways, har en rigtig god service ombord, og der serveres gratis kaffe og vand/sodavand. Så det er blot at sætte sig godt til rette, og nyde de 2 timers flyvning inden der landes på Færøerne.

Fra foråret 2017 vil også SAS og Loganair starte med at beflyve Færøerne og dette fra henholdsvis København og Edinburgh.

I 2014 fik Færøerne en helt ny lufthavnsbygning, som lever fuldt op til alle de krav man kan stille til en moderne lufthavn. Efter ankomsten går man igennem et TaxFree- og restaurations-område, inden man når hen til bagagebåndene.

Skulle du ønske at rejse til Færøerne med færge, så foregår dette fra Hirtshals, hvor selskabet Smyril Line sejler med skibet M/S Norrøna. M/S Norrøna, som er fra 2003, tager 1.500 passagerer og 800 biler, og turen til Tórshavn tager omkring 36 timer. Det giver den rejsende god tid til at nye den høje standard, der er ombord på M/S Norrøna.

Pakkerejser til Færøerne med fly og overnatning

Make Travel er specialister i spændende pakkerejser til Færøerne, hvor både fly og overnatning er inklusive. Du kan læse mere her om vores pakkerejser.

Fly til Færøerne

Kontakt Make Travel hvis du ønsker at opleve de smukke Færøerne.

Billeder fra Færøerne

Se et galleri af billeder fra Færøerne her

Fly til Færøerne?

Se vores pakkerejser hvor fly er inkluderet 

Færøerne består af 18 øer og der bor 52.122 indbyggere. Bliv klogere på Færøerne

Læs mere

Seværdigheder er der mange af på Færøerne. Her får du et lille indblik i de mange muligheder.

Læs mere

Alle vores pakkerejser inkluderer flyrejser - og vi flyver med Atlantic Airways eller SAS

Læs mere

Vi arrangerer både individuelle og grupperejser til Færøerne.

Læs mere

Færøerne første gang - med guide. 8 dage inkl. fly, hotel og 3 udflugter. Pris pr. person fra kr. 13.695,-

Læs mere

Weekend på vores fantastiske øer. 3 dage inkl. fly og hotel. Pris pr. person fra kr. 2.295,-

Læs mere