DA EN

Overnatning på Færøerne

Færøerne byder i dag på alle former for overnatningsmuligheder. Udover de 23 hoteller og guesthouses, så er et godt alternativ at overnatte i en af de mange private lejligheder og huse som Make Travel også tilbyder. At overnatte privat giver en god mulighed for at komme tættere på lokalsamfundet og de imødekommende beboere.

De 9 hoteller er spredt over hele Færøerne – dog med de fleste i hovedstaden Tórshavn – og er af det danske klassificeringssystem Horesta på et skala fra 1 til 5 vurderet til mellem 1 og 4 stjerner. Resten af de mere officielle overnatningsmuligheder er guesthouses, hvor standarden svinger en del; nogle med komfort, som hotellerne og andre uden private faciliteter.

Herudover skyder der et stigende antal campingpladser op overalt på Færøerne, og snart er det muligt at besøge ethvert hjørne i landet med campingvogn, husvogn eller telt.

Bestil overnatning på Færøerne

Kontakt Make Travel på tlf. +298 23 21 00 (FO) og +45 2777 1234 (DK) eller via email: make@make.fo - så kan vi hjælpe jer med at finde en overnatning der passer til jeres behov.

Færøerne består af 18 øer og der bor 52.122 indbyggere. Bliv klogere på Færøerne

Læs mere

Seværdigheder er der mange af på Færøerne. Her får du et lille indblik i de mange muligheder.

Læs mere

Alle vores pakkerejser inkluderer flyrejser - og vi flyver med Atlantic Airways eller SAS

Læs mere

Vi arrangerer både individuelle og grupperejser til Færøerne.

Læs mere

Færøerne første gang - med guide. 8 dage inkl. fly, hotel og 3 udflugter. Pris pr. person fra kr. 13.695,-

Læs mere

Weekend på vores fantastiske øer. 3 dage inkl. fly og hotel. Pris pr. person fra kr. 2.295,-

Læs mere