DA EN

Færøerne: Verdens bedste øer at holde ferie på…

Det er absolut ikke uden grund at National Geographic i 2007 udvalgte Færøerne som verdens mest attraktive øgruppe at holde ferie på.

National Geographic lavede en omfattende undersøgelse af 111 forskellige øsamfund i verden. 522 berejste eksperter i bæredygtig turisme skulle vurdere øerne og sætte dem i rækkefølge med de mest uspolerede som nr. 1. Færøerne blev placeret som verdens mest indbydende rejsemål med ordene: "Dejlige, uspolerede øer - en fryd for den rejsende".

Den fornemme udmærkelse blev yderligere cementeret da Færøerne her for 2015 er blevet udnævnt som “Readers' Choice” i samme magasin. Du kan læse artiklen i National Geographic her

Kom til Færøerne og oplev selv den fantastiske natur, de kulturelle perler, de imødekommende beboere, de maleriske bygder, verdens reneste hav, den friske luft – Vi i Make Travel kunne selvfølgelig blive ved, men intet vil stå i mål med dine egne oplevelser på en ferie på de grønne Færøerne.

Maria og Kent er parat til at sammensætte en til netop dig – og som vi siger i Make Travel så er intet umuligt, kontakt os på tlf. +298 23 21 00 (FO) og +45 2777 1234 (DK) eller på make@make.fo.

Pakkerejser til Færøerne

Se vores rejser her

Færøerne består af 18 øer og der bor 52.122 indbyggere. Bliv klogere på Færøerne

Læs mere

Seværdigheder er der mange af på Færøerne. Her får du et lille indblik i de mange muligheder.

Læs mere

Alle vores pakkerejser inkluderer flyrejser - og vi flyver med Atlantic Airways eller SAS

Læs mere

Vi arrangerer både individuelle og grupperejser til Færøerne.

Læs mere

Færøerne første gang - med guide. 8 dage inkl. fly, hotel og 3 udflugter. Pris pr. person fra kr. 13.695,-

Læs mere

Weekend på vores fantastiske øer. 3 dage inkl. fly og hotel. Pris pr. person fra kr. 2.295,-

Læs mere