DA EN

Udflugter og aktiviteter

Nedenfor vises et udvalg af de daglige udflugter og aktiviteter, som vi har at tilbyde. Udflugter og aktiviteter tilbydes rundt omkring på de forskellige øer på Færøerne.

De guidede ture foregår hovedsagligt på skandinavisk og engelsk.

Alle nedenstående udflugter er garanteret i perioden maj til september - bemærk at visse ture er afhængige af vejret, så som fjeldture, udsigtsture og sejlture.

For at bestille en udflugt eller aktivitet, skal du vælge den ønskede dato i kalenderen nedenfor.

Det er vigtigt at du bestiller i god tid, dvs. min. 1 uge før gennemførelse af udflugt eller aktivitet.

Forbehold tages for eventuelle ændringer i program, vejret og priser.

Guidet tur på Mykines

En enestående mulighed for at besøge fugle paradiset på øen Mykines.

Alle dage
10:20-17:50

Denne tur er betinget af at der er plads på færgen - dvs. først bekræftet ved modtagelse af regning.

Tur start/slut: Havnen i Sørvágur.

Heldagsudflugt til Færøernes vestligste ø Mykines også kaldet "fugle paradiset". Oplev at være blot en armslængde fra de små søpapegøjer eller den største fugl på øerne sulen, som kun lever ud på Mykines holmen.

Ved ankomst til øen bliver du mødt af din guide.

Du besøger kolonien af søpapegøjer på vejen ud til fyret som står på holmen, hvorfor du må passerer broen over Atlanterhavet for at komme fra øen Mykines til holmen - en fantastisk oplevelse at se havet bruse langt under broen.

Pris pr. person kr. 1.595,-

Prisen inkluderer færge, guide, frokost og ø-gebyr.

Læs mere
Luk
Bestil

Silver Circle (Saksun og Gjógv)

Nyd denne hele dagen guidet tur til tre af de smukkeste landsbyer, den største vandfald og nogle af de bedste udsigtspunkter Færøerne har at tilbyde.

 

Mellem hver landsby er et foto stop eller to, vil der være masser af tid til at vandre omkring, enten på egen hånd eller sammen med rejselederen. Mad og drikkevarer serveres under hele turen.

Mandage
09.00-14.00

(Okt. 1, 2019 - April 30, 2020)

 

 

Du vil blive afhentet om morgenen på dit hotel eller udpeget pick-up point. Herfra er det bare et spørgsmål om at sidde tilbage, slappe af og nyde den naturskønne tur, ledsaget af vejledning historier, mens vi kører ud fra Tórshavn.

 

Den første landsby vi vil besøge kaldes Saksun. Her har du mulighed for at vandre omkring, tage billeder og nyde den utrolige skønhed omkring landsbyen.

 

Den anden landsby kaldes Tjørnuvík, berømt for sin beachside visning af ”Risin og Kellingin” (kæmpen og heksen) to majestætiske hav-stakke, opkaldt efter en legende, der beskriver deres oprindelse.

 

Langs rejsen fra Tjørnuvík til landsbyen Gjógv, vil vi stoppe ved vandfaldet Fossá, som anses for at være den største vandfald på Færøerne.

 

Ankommer til Gjógv (hvilket betyder slugten), du vil blive serveret mad og drikkevarer. Have frokost ved den store kløft er en ubeskrivelig oplevelse. Mens der i Gjógv vil du have tid til at tage en tur rundt i landsbyen og ud til enden af kløften, hvorefter vi vil gå videre til et sted kaldet Eiðisskarð.

 

Herfra vil du have en endnu bedre udsigt over ”kæmpen og heksen”.

 

Vi vender tilbage til Tórshavn langs den naturskønne gamle bjergvej, ad hvilken, vil du se den eneste fængsel på Færøerne sammen med en utrolig udsigt fra Norðadalsskarð, med udsigt over øen Koltur.

 

Når vi ankommer tilbage i Tórshavn, vil du blive sat af lige på dit hotel eller udpeget drop-off punkt.

 

Pris

  pr. person kr. 1.375,-
  børn (0-12 år) kr. 695,-

 

All Inclusive Tour
(transport, guide, gebyrer, rejser, billetter, mad og drikkevarer)

Læs mere
Luk
Bestil

Fotografi tur - Vágar Island

Rundvisning hele vejen rundt om øen Vágoy i en behagelig, aircondition mini træner.

På turen vil du se seværdigheder såsom Leitisvatn, Níkurin, Bøur, Tindhólmur, Drangarnir, Koltur og den mest populære vandfald af dem alle, Múlafossur.

Tirsdage
09.00-14.00

(Okt. 1, 2019 - April 30, 2020)

 

 

En fem timers guidet tur, der starter og slutter lige på dit hotel i Tórshavn.

 

Efter at have forladt Tórshavn turen tager os af den gamle bjergvej mod Vágar ø. Vi vil gøre to foto stopper på vores måde, hvor du vil se øen Koltur og den eneste fængsel på Færøerne. Vi vil køre gennem øernes første undersøiske tunnel, som blev færdig i 2002, hvilket førte til øen Vágoy.

 

Vi kører over hele øen til landsbyen Gásadalur, hvor den berømte vandfald, er Múlafossur placeret. Vi vil forlade bussen og gå rundt i landsbyen, hvor der vil være flere muligheder for fotografering.

 

Vi vil besøge landsbyerne Gásadalur, Bøur og Sandavágur, hvilket gør flere foto stop undervejs, herunder holmen Tindhólmur og Drangarnir. Når vi har besøgt alle landsbyer, vi vil gå tilbage til Tórshavn ad en anden vej, der sikrer, at du vil se så meget som muligt.

 

Du vil blive sat af lige ved din hotel i Tórshavn.

 

Pris

  pr. person kr. 1.375,-
  børn (0-12 år) kr. 695,-

 

All Inclusive Tur
(guide, gebyrer, rejser, billetter, mad og drikke)

Læs mere
Luk
Bestil

Højdepunkter i det nordlige (Fem øer på én dag)

En hel dag guidet tur, hvor du vil besøge fem øer på én dag.

 

Pick up og frafald til højre på dit hotel i Tórshavn. Efter optagelsen i turen, kan du læne dig tilbage og nyde historier fra Tour Guide, og de fantastiske omgivelser udenfor mens vi hovedet op nord. Før besøger de nordlige øer rejsen tager dig til en lille landsby i det nordlige Eysturoy kaldet Elduvík var vi vil gå over til en utrolig slugt ved kysten.

 

Bagefter går turen nordpå til landsbyer som Klaksvík, Kunoy, Viđareiđi og mange andre steder. Flere foto stopper er lavet på den måde, og du vil blive forsynet med en madpakke og drikkevarer også.

 

Dette er en tur med alt inkluderet, ingen ekstra gebyrer, så du bare kan nyde dagen, og lad de lokale gør alt for dig.

 

Onsdage
09.00-15.00

(Okt. 1, 2019 - April 30, 2020)

 

 
Dette er en hel dag guidet tur med mad, drikkevarer, færgebillet og alle gebyrer er inkluderet i prisen.

 

Du vil blive afhentet og faldt lige på dit hotel i Tórshavn.

 

Du vil besøge fem øer, Streymoy, Eysturoy, Borđoy, Viđoy og Kunoy hvilket er næsten 1/3 af alle de færøske øer.

 

Flere foto stopper og besøg i forskellige landsbyer såsom Viðareiði, den nordligste landsby på Færøerne.

 

Turen vil også tage dig gennem en af de to undersøiske tunneller på Færøerne, som har en kunstinstallation lavet af den berømte kunstner, Tróndur Patursson.

 

Pris

  pr. person kr. 1.375,-
  børn (0-12 år) kr. 695,-

 

All Inclusive Tur
(guide, gebyrer, rejser, billetter, mad og drikkevarer)

Læs mere
Luk
Bestil

Viking Tur (Sandoy og Kirkjubøur)

Nyd den smukke natur, rigt fugleliv og historie på denne hele dagen, guidet tur til øen Sandoy og landsbyen Kirkjubøur.

 

Du vil være i stand til at besøge gamle steder, der går tilbage til vikingetiden, og endda se nogle hav-miner fra anden verdenskrig.

 

Vender tilbage fra øen Sandoy, vil vi besøge den historiske landsby Kirkjubøur, hvor det 17. generation efterkommere af Paturson familien bor i et hus, der daterer sig tilbage til vikingetiden.

Torsdage
09.00-15.00

(Okt. 1, 2019 - April 30, 2020)

 

Drevet fra Tórshavn til færgen, som efterlader en 9:45, tager cirka 20 minutter, og varigheden af ​​færgen turen selv er 30 minutter.

 

På øen Sandoy vil vi besøge fem forskellige landsbyer og gøre flere foto stopper undervejs.

 

Efter 8 timer på øen Sandoy vil vi tage færgen tilbage til øen Streymoy på 16.35pm og besøge den historiske landsby Kirkjubøur, var du vil se den ældste kirke og kun katedral på Færøerne, og besøge den ældste beboede træ hus i Europa, hvor det 17. generation efterkommere af familien Pæturson bor. Efter at vi har set alt, landsbyen Kirkjubøur har at byde på, vil vi hovedet tilbage til Tórshavn, og du vil være faldet lige på dit hotel.

 

Pris

  pr. person kr. 1.375,-
  børn (0-12 år) kr. 695,-

 

All Inclusive Tur
(guide, gebyrer, rejser, billetter, mad og drikkevarer)

Læs mere
Luk
Bestil

Tórshavn - verdens mindste hovedstad

Oplev verdens mindste hovedstad Tórshavn - med sine blot 20.015 indbyggere. 

Mandag
09.00-12.00

Tórshavn er verdens mindste hovedstad, smukt placeret ved foden af de omkring liggende fjelde og med en fantastisk udsigt over øen Nólsoy. Byen blev grundlagt år 825 og er navngivet efter den nordiske gud Thor. Byen har et meget rigt kulturliv; koncerter, teater og udstillinger for enhver smag. Oplev den gamle bydel "á Reyni" med de små huse, smalle stræder og græstagene, fortet Skansin og Tinganes, som iøvrigt er stedet hvor verdens ældste parlament har holdt til.

Turen er en kombineret gå- og køretur.

Du bliver afhentet på dit hotel kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  Voksen kr. 495,-
  Børn (u/12år) kr. 295,-

Prisen inkluderer bus og guide.

Bussen kører fra/til følgende hoteller i Tórshavn: Hotel Føroyar, Hotel Hafnia, Hotel Tórshavn, Hotel Streym og bus terminalen - venligst skriv i booking, hvor du ønsker at blive afhentet/afleveret.

Læs mere
Luk
Bestil

Oplev de nordlige øer

En heldagstur til Færøernes nordligste øer.

Tirsdag
09.00-16.00

En heldagstur til de nordlige øer og muligheden for at se endnu flere; på turen kan du nyde udsigten til Fugloy, Svínoy og Kunoy. På Borðoy er der sightseeing i Færøerne næststørste by - fiskeriets hovedstad Klaksvík - hvor du bl.a. besøger den fantastiske flotte kirke Christianskirken, en uld forretning og på vej retur vikinge udgravningerne i Leirvík.

Du bliver afhentet på dit hotel kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  Voksen kr. 1.095,-
  Børn (u/12 år) kr. 495,-

Prisen inkluderer bus, guide og frokost.

Bussen kører fra/til følgende hoteller i Tórshavn: Hotel Føroyar, Hotel Hafnia, Hotel Tórshavn, Hotel Streym og bus terminalen - venligst skriv i booking, hvor du ønsker at blive afhentet/afleveret.

Læs mere
Luk
Bestil

Besøg øen Vágar

Besøg Færøernes nok smukkeste ø Vágar - med flere stop for fantastiske billeder.

Onsdag
08.30-12.30

Vi kører fra Tórshavn ad fjeldvejen til Norðadalsskarð, hvor der er en flot udsigt over øen Koltur. Videre gennem den flotte dal Kollafjarðadal til Leynar og igennem den undersøiske tunnel med sine 4,9 km under Vestmanna-sund til øen Vágar og bygderne Sandavág, Miðvág og Sørvág. Der stoppes i lufthavnen inden turen går til bygderne Bø og Gásadal fra hvilke udsigten til Tindhólm og Mykines er ubeskrivelige.

Du bliver afhentet på dit hotel kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  Voksen kr. 695,-
  Børn (u/12 år) kr. 295,-

Prisen inkluderer bus og guide.

Bussen kører fra/til følgende hoteller i Tórshavn: Hotel Føroyar, Hotel Hafnia, Hotel Tórshavn, Hotel Streym og bus terminalen - venligst skriv i booking, hvor du ønsker at blive afhentet/afleveret.

Læs mere
Luk
Bestil

Fugle paradiset på Mykines

En enestående mulighed for at besøge fugle paradiset på øen Mykines.

Onsdag
08.30-19.00

Heldagsudflugt til Færøernes vestligste ø Mykines også kaldet "fugle paradiset". Oplev at være blot en armslængde fra de små søpapegøjer eller den største fugl på øerne sulen, som kun lever ud på Mykines holmen.

Du kan vælge at opleve dette lille ø samfund i Mykines by eller også tage vandrestøvlerne på og vandre turen ud til holmen - en tur som tager 1-2 timer.

Frokost på Mykines er inkluderet.

Du bliver afhentet på dit hotel kort før turens start og returneret efter dennes afslutning. 

Pris
  Voksen kr. 1.895,-
  Børn (u/12 år) kr. 895,-

Prisen inkluderer bus, færge, frokost og guide.

Bussen kører fra/til følgende hoteller i Tórshavn: Hotel Føroyar, Hotel Hafnia, Hotel Tórshavn, Hotel Streym og bus terminalen - venligst skriv i booking, hvor du ønsker at blive afhentet/afleveret.

Læs mere
Luk
Bestil

Sørvágs Country and Blues Festival

Country Festival i bygden Sørvágur på øen Vágar.

11. - 13. juni 2020

Country Western musik af færøske orkestre, line-dance, camping, motorcykel træf ... der er lagt op til en fantastisk weekend for hele familien.

Læs mere
Luk
Bestil

Panorama & fuglefjelde

Oplev de majestætiske fuglefjelde nord for Vestmanna.

Torsdag og lørdag
12.30-17.30

Vi kører fra Tórshavn via fjeldvejen til Vestmanna, hvor udflugts båden venter. Der vil sejles langs tårnhøje klippevægge, igennem smalle passager og ind i mørke grotter. Oplev den totale stilhed, vandet fra fjeldsiderne der risler i grotterne og fugle skrigene fra de mange ynglende fugle.

På vej retur til Tórshavn besøger vi vikinge udgravningerne i Kvívík.

Du bliver afhentet på dit hotel kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  Voksen kr. 895,-
  Børn (u/12 år) kr. 395,-

Prisen inkluderer bus, guide og bådtur.

Bussen kører fra/til følgende hoteller i Tórshavn: Hotel Føroyar, Hotel Hafnia, Hotel Tórshavn, Hotel Streym og bus terminalen - venligst skriv i booking, hvor du ønsker at blive afhentet/afleveret.

Læs mere
Luk
Bestil

Den nordlige del af Eysturoy

Denne tur vil tage dig på en spændende rejse i den færøske natur - den nordlige del af Eysturoy er helt fantastisk.

Fredag
09.00-15.00

En heldagstur der vil tage dig forbi den gamle hvalfanger station "við Áir" til bygden Gjógv og Funning.

Du ser stenformationerne af "kæmpen & kællingen" - som din guide vil fortælle sagnet om, du ser Færøernes højeste fjeld Slættaratindur (882 m), oplever den idylliske bygd Saksun og naturhavnen i Gjógv.

Du bliver afhentet på dit hotel kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  Voksen kr. 995,-
  Børn (u/12 år) kr. 495,-

Prisen inkluderer bus, guide og lunch.

Bussen kører fra/til følgende hoteller i Tórshavn: Hotel Føroyar, Hotel Hafnia, Hotel Tórshavn, Hotel Streym og bus terminalen - venligst skriv i booking, hvor du ønsker at blive afhentet/afleveret.

Læs mere
Luk
Bestil

Saga-øen Sandoy og Kirkjubøur

Oplev det traditionelle og kulturelle Færøerne.

Søndag
08.30-18.00

Heldagsudflugt til den flotte ø Sandoy - her oplever vi den traditionelle færøske livsstil. På denne tur er der seværdigheder som søpapegøjekolonier og fuglefjelde.

Madpakke spises undervejs.

På vej tilbage til Tórshavn besøger vi Færøernes gamle kulturelle højborg Kirkjubøur. I Kirkjubøur kan du opleve et af verdens ældste tømmerhuse fra omkring år 1050, hvor familien Patursson har boet igennem 17 generationer, ruinerne af Skt. Magnus katedralen fra 1300-tallet og Olav's kirken fra 1200-tallet.

Du bliver afhentet på dit hotel kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  Voksen kr. 1.195,-
  Børn (u/12 år) kr. 495,-

Prisen inkluderer bus, guide, færge og frokost.

Bussen kører fra/til følgende hoteller i Tórshavn: Hotel Føroyar, Hotel Hafnia, Hotel Tórshavn, Hotel Streym og bus terminalen - venligst skriv i booking, hvor du ønsker at blive afhentet/afleveret.

Læs mere
Luk
Bestil

Ridetur

Oplev den fantastiske færøske natur med en hyggelig ridetur. Velegnet til både nybegyndere og erfarne ryttere.

Kom med en ridetur i den fantastiske færøske natur.

Der rides fra BERG staldene og efter stien der kaldes Undir Fjallið, der går ud til den smukke dal Havnadal. Derefter går turen op til Kleynisvarða. Efter Kleynisvarða går turen efter den gamle adgangssti til Tórshavn.

Turen tager mellem 1,5 og 2 timer og er både for uerfarne og erfarne ryttere.

Kan bookes alle dage i ugen, dog på forespørgsel.

Pris:

   Voksen: 450 kr.

   Barn (7-14 år): 400 kr.

Prisen er inkl. hest og guide

 

OBS! Der er en vægtgrænse på 95 kg.

Læs mere
Luk
Bestil

Summarfestivalurin

Oplev 10.000 mennesker gynge og synge til færøske og udenlandske kunstnere.

6. - 8. august 2020

Færøske største familie festival.

Lokale og internationale kunstnere lægger vejen forbi festivallen - her er aktiviteter for hele familien.

Læs mere om festivallen her.

Læs mere
Luk
Bestil

G!

Færøernes vildeste festival - et brag af musik på stranden i Gøtu.

16., 17. og 18. juli 2020

Oplev øernes vildeste festival på stranden i Gøtu.

Læs mere om festivallen her.

Læs mere
Luk
Bestil

Tórshavn Marathon

Deltag i verdens nok flotteste hel- og halvmarathon.

7. juni 2020

Denne tilbagevendende sportsbegivenhed - Tórshavn Marathon - er nok verdens flotteste hel- og halvmarathon.

Først 5 kilometer rundt i Tórshavn herefter på landevejen mod Kaldbak, hvor der vendes.

Læs mere om løbet her.

Læs mere
Luk
Bestil

Krydstogt med skonnerten "Norðlýsið"

Oplev et kort krydstogt med denne 2-mastet-skonnert.

Tirsdag og torsdag
09.00-12.00

Store klippekløfter, høje fritstående klipper, grotter og fuglefjelde, brænding og solskin, fiskestimer og fugleliv. Klæmingsgjógv, Álvastakkur og Álvagjógv er navnene på nogle af diss fantastiske formationer - her er skønhed og oplevelser i overflod.

Står fuglefjelde - sæler og måske en hval højest på din ønskeliste over hvad du gerne vil se mens du er på Færøerne, tilbyder vi dig denne morgen-cruise.

Turen tager 3 timer og der sejles tæt på kysten og fuglefjeldene. Der stoppes udenfor fuglefjeldene, hvor der vil være mulighed for at tage billeder af fuglene, klipperne og i vandet.

På denne tur passerer vi også forbi det for søfarten særdelse vigtige tyrtårn Borðan. Den færøske forfatter, komponist og billedkunstner William Heinesen kaldte tårnet for "Tårnet ved verdens ende". Fyrtårnet er bygget i 1893 og er ligesom de tilhørende huse bygget af tilhyggede klippeblokke taget på stedet. Fyrtårnets linse er med sine 2,82 meter i diameter og med en vægt på næste 4 tons, den største i Europa og én af de største i verden.

Afhængig af vind og vejr får vi som regel også et kort ophold i Nólsoy bygd.

Pris
  Voksen kr. 850,-
  Børn (u/12 år) kr. 425,-

Læs mere
Luk
Bestil

Vestmannabjergene

Oplev de majæstetiske tårnhøje fugle fjelde nord for Vestmanna.

Alle dage
14.30

Her er noget for alle sanser. Lyden af sø fugle, havets hvisken og farvespil, klippernes vejrbidte formationer og himlen, der rører ved fjeldets tinder.

Båden glider ind i grotter og dagen forsvinder et øjeblik. Mørke og lyden af dryppende vand og så pludselig ude igen på den anden side - en ubeskrivelig oplevelse, der skal prøves.

Pris
  Voksen kr. 325,-
  Børn (u/13 år) kr. 165,-

Turens varighed ca. 2 timer og 15 min.

Læs mere
Luk
Bestil

Grottekoncert

En oplevelse for livet ...

Tirsdag
13.00-18.00

Tag med til øen Hestur, hvor vi finder den magiske Klæmints-gjógv, der danner rammen om de verdenskendte grottekoncerter. Koncerterne spilles af kendte færøske musikere.

Oplev selv turen, som er et fast punkt på de fleste æresgæster og statsoverhoveders program, når de besøger vores smukke øer.

En i sandhed unik oplevelse. Ingen af koncerterne vil være ens på grund af naturens medvirken. Der kan være så stille at man kan høre fuglestemmer smukt akkompagnere musikken, mens der til andre tider er tunge bølgeslag inde i grotterne, der giver en helt anden oplevelse.

Turen kræver en vis mobilitet, da der fra skonnerten Norðlýsið sejles med mindre både ind i grotterne.

Pris
  Voksen kr. 950,-
  Børn (2-12 år) kr. 475,-

Læs mere
Luk
Bestil

Tórshavn - privat udflugt

Oplev verdens mindste hovedstad Tórshavn - med sine blot 20.015 indbyggere. 

Alle dage
3 timer

Tórshavn er verdens mindste hovedstad, smukt placeret ved foden af de omkring liggende fjelde og med en fantastisk udsigt over øen Nólsoy. Byen blev grundlagt år 825 og er navngivet efter den nordiske gud Thor. Byen har et meget rigt kulturliv; koncerter, teater og udstillinger for enhver smag. Oplev den gamle bydel "á Reyni" med de små huse, smalle stræder og græstagene, fortet Skansin og Tinganes, som iøvrigt er stedet hvor verdens ældste parlament har holdt til.

Turen er en kombineret gå- og køretur.

Du bliver afhentet der hvor du bor i Tórshavn kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  ved 4 pers. kr. 550,- pr. person
  ved 3 pers. kr. 730,- pr. person
  ved 2 pers. kr. 1.100,- pr. person
  ved 1 pers. kr. 2.200,-

Prisen inkluderer bil og driver/guide.

 

Læs mere
Luk
Bestil

Panorama & fuglefjelde - privat udflugt

Oplev de majestætiske fuglefjelde nord for Vestmanna.

Alle dage
12.30-17.30

Vi kører fra Tórshavn via fjeldvejen til Vestmanna, hvor udflugts båden venter. Der vil sejles langs tårnhøje klippevægge, igennem smalle passager og ind i mørke grotter. Oplev den totale stilhed, vandet fra fjeldsiderne der risler i grotterne og fugle skrigene fra de mange ynglende fugle.

På vej retur til Tórshavn besøger vi vikinge udgravningerne i Kvívík.

Du bliver afhentet på dit hotel kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  ved 4 pers. kr. 1.120,- pr. person
  ved 3 pers. kr. 1.360,- pr. person
  ved 2 pers. kr. 1.850,- pr. person
  ved 1 pers. kr. 3.320,-

Prisen inkluderer bil, bådtur og driver/guide.

Læs mere
Luk
Bestil

Saga-øen Sandoy og Kirkjubø - privat udflugt

Oplev det traditionelle og kulturelle Færøerne.

Alle dage
09.00-18.00

Heldagsudflugt til den flotte ø Sandoy - her oplever vi den traditionelle færøske livsstil. På denne tur er der seværdigheder som søpapegøjekolonier og fuglefjelde.

Madpakke spises undervejs.

På vej tilbage til Tórshavn besøger vi Færøernes gamle kulturelle højborg Kirkjubøur. I Kirkjubøur kan du opleve et af verdens ældste tømmerhuse fra omkring år 1050, hvor familien Patursson har boet igennem 17 generationer, ruinerne af Skt. Magnus katedralen fra 1300-tallet og Olav's kirken fra 1200-tallet.

Du bliver afhentet der hvor du bor i Tórshavn kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  ved 4 pers. kr. 2.000,- pr. person
  ved 3 pers. kr. 2.700,- pr. person
  ved 2 pers. kr. 3.900,- pr. person
  ved 1 pers. kr. 7.500,-

Prisen inkluderer bil, færge, frokost og driver/guide.

Læs mere
Luk
Bestil

Den nordlige del af Eysturoy - privat udflugt

Denne tur vil tage dig på en spændende rejse i den færøske natur - den nordlige del af Eysturoy er helt fantastisk.

Alle dage
7 timer

En heldagstur der vil tage dig forbi den gamle hvalfanger station "við Áir" til bygden Gjógv og Funning.

Du ser stenformationerne af "kæmpen & kællingen" - som din guide vil fortælle sagnet om, du ser Færøernes højeste fjeld Slættaratindur (882 m), oplever den idylliske bygd Saksun og naturhavnen i Gjógv.

Du bliver afhentet der hvor du bor i Tórshavn kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  ved 4 pers. kr. 1.280,- pr. person
  ved 3 pers. kr. 1.650,- pr. person
  ved 2 pers. kr. 2.410,- pr. person
  ved 1 pers. kr. 4.680,-

Prisen inkluderer bil, frokost og driver/guide.

Læs mere
Luk
Bestil

Oplev Nordøerne - privat udflugt

En heldagstur til Færøernes nordligste øer.

Alle dage
7 timer

En heldagstur til de nordlige øer og muligheden for at se endnu flere; på turen kan du nyde udsigten til Fugloy, Svínoy og Kunoy. På Borðoy er der sightseeing i Færøerne næststørste by - fiskeriets hovedstad Klaksvík - hvor du bl.a. besøger den fantastiske flotte kirke Christianskirken, en uld forretning og på vej retur vikinge udgravningerne i Leirvík.

Du bliver afhentet der hvor du bor i Tórshavn kort før turens start og returneret efter dennes afslutning.

Pris
  ved 4 pers. kr. 1.680,- pr. person
  ved 3 pers. kr. 2.190,- pr. person
  ved 2 pers. kr. 3.210,- pr. person
  ved 1 pers. kr. 6.280,-

Prisen inkluderer bil, frokost og driver/guide.

Læs mere
Luk
Bestil

Fugle paradiset på Mykines - privat udflugt

En enestående mulighed for at besøge fugle paradiset på øen Mykines.

Alle dage
08.30-19.00

Heldagsudflugt til Færøernes vestligste ø Mykines også kaldet "fugle paradiset". Oplev at være blot en armslængde fra de små søpapegøjer eller den største fugl på øerne sulen, som kun lever ud på Mykines holmen.

Du kan vælge at opleve dette lille ø samfund i Mykines by eller også tage vandrestøvlerne på og vandre turen ud til holmen - en tur som tager 1-2 timer.

Du bliver afhentet, der hvor du bor i Tórshavn kort før turens start og returneret her efter dennes afslutning. 

Pris
  ved 4 pers. kr. 2.330,- pr. person
  ved 3 pers. kr. 2.960,- pr. person
  ved 2 pers. kr. 4.230,- pr. person
  ved 1 pers. kr. 8.040,-

Prisen inkluderer bil, færge, madpakke, ø-gebyr og driver/guide.

Læs mere
Luk
Bestil
Vælg en dato
Kalender

BRUG FOR HJÆLP?

Ring til os på +298 23 21 00 (FO) eller

+45 2777 1234 (DK)

eller skriv til os på email: make@make.fo

 

 

OBS!
De fleste af vores udflugter er garanteret i perioden maj til september - men det er altid muligt at sende Make Travel en forespørgsel på email: make@make.fo

 

Udflugterne gennemføres ikke den 28/7 og 29/7.

Færøerne består af 18 øer og der bor 52.122 indbyggere. Bliv klogere på Færøerne

Læs mere

Seværdigheder er der mange af på Færøerne. Her får du et lille indblik i de mange muligheder.

Læs mere

Alle vores pakkerejser inkluderer flyrejser - og vi flyver med Atlantic Airways eller SAS

Læs mere

Vi arrangerer både individuelle og grupperejser til Færøerne.

Læs mere

Færøerne første gang - med guide. 8 dage inkl. fly, hotel og 4 udflugter. Pris pr. person fra kr. 12.895,-

Læs mere

Weekend på vores fantastiske øer. 3 dage inkl. fly og gæstehus. Pris pr. person fra kr. 1.995,-

Læs mere